Тв новини

„Опасно изкушение“ се завръща на 4 януари


„Опасно изкушение“ се завръща на 4 януари от 20 часа.

Сериалът ще  се излъчва от 20 до 21.30 часа през всички делнични дни, без петък.
Какво ще видите след паузата?
Кемал прави рискови вложения, които го водят към разруха

Алихан се среща с Хакан. Иска да го разведри от неприятностите, които му се стовариха на главата.

Йълдъз подслушва разговор на Кемал със Зехра, където става въпрос, че той има проблеми в работата. В момента, в който Зехра се изнася, Йълдъз пита Кемал какви са проблемите.“Надявам се всичко да е наред – казва Йълдъз, защото Халит не обича неуспешните хора.“ Джанер и Емир обсъждат как семейството на Дюндар се е отнесло с празненството и как на майка му й е прилошало. Жената едва не се задушила, когато Джанер й разказва за кражбата на Емир. Джанер е сигурен, че тоя браг няма да го бъде.

Кемал разговаря с Халит, има да му каже важна новина. Съобщава му, че е купил много акции от компания, за която е бил сигурен че  ще му донесе печалба.  Не е очаквал, че акциите, в които е вложил в парите са се обезценили. „След като си правил такова голямо вложение, защо не си дошъл при мен да ме питаш“, ядосва се Халит.

„Моя грешка“, оправдава се Кемал. Това, което ти си направил, даже и малко дете не би го направило“, сърди се Халит. „Прав сте, но това вече се е случило. Сега се нуждая от още пари. Налага се да поискам парите, които вложих във вашата компания, казва Кемал – това са временни проблеми“, успокоява го Кемал.

Но Халит въобще не е спокоен. Халит му казва, че скоро ще има съвет на директорите и той ще постави този въпрос.

Кемал му е благодарен.

Звънят по телефона на Халит и му казват,че домът, който е купил на майката на съпругата му, в момента се продава, той казва да не правят нищо, докато не им нареди.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.