Тв новини

„Опасно изкушение“ : Съблечен танцьор на моминското парти на Зейнеп в Имението, Халит едва не припада


На моминското парти на Зейнеп в Имението Йълдъз кани танцьор – стриптизьор

Общият работник и пишман танцьор продължава да се съблича и всички умират от смях, той сваля и потника си и в този момент, когато пишман танцьорът се е разхвърлял достатъчно, се появява Халит. Халит за малко не припада, когато съзира полуголия мъж. Бесен, той пита Йълдъз, кой е тоя и какво си позволява тя в негово отсъствие! Йълдъз отговаря, че са искали да направят културна вечер на изкуствата. Но по погрешка са изпратили този човек. Какъв е този позор, пита  Халит Зерин? Тя се оправдава пред Халит, че  си е закрила очите, за да не гледа как се съблича. Халит се обръща към Зейнеп и отбелязва, нали тя е най-умната как е допуснала да се случват такива позорни неща? Зейнеп отговаря че може да обясни.

Халит крещи на танцьора да се облича и да се маха. „А какво ще стане с парите?“, пита танцьора. Халит нарежда на Йълдъз да му плати. Йълдъз отговаря, че няма налични пари в себе си и затова, ако може той да му плати.

След боя на ергенското парти на Дюндар Джанер е сериозно набит както и Емир, и Алихан, не прави изключение и Дюндар. Всички те са затворени в обща килия в полицията. Емир не е сигурен кой кого е набил.  Дюндар казва, че заради една песен са попаднали зад решетките. Дюндар предлага, след като излязат,  да отидат в по-добро място. Алихан не е съгласен.

След като ги пускат от полицията Емир и Джанер отиват при Зейнеп, но тя е изплашена като  ги вижда, че са ранени. Те обясняват, че са се сбили заради една песен.  Двамата разказват, че ако не е бил Алихан, нямало е да излязат от затвора.

Халит продължава да беснее, че гол мъж танцува в Имението. Халит забраняване Йълдъз отсега нататък да прави каквито и да било вечеринки в  дома му. Йълдъз  го успокоява като му казва, че Ерим пристига и не трябва да го вижда така ядосан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.