Тв новини

„Опасно изкушение“: С какво ще изненада Хасан Али двамата акционера: Шахика и Мерт?

Шахика, след като разбира че Мерт няма да тръгне с нея, тя решава да го компрометира пред Хасан Али. Тя му казва, че Мерт може да прави неща извън обсега на Хасан Али, което да доведе до сериозни загуби на компанията.

Хасан Али е благодарен на Шахика и обещава, че ще разговаря с Мерт. Получава се комична ситуация, защото и Мерт изразява мнение през Хасан Али, че Шахика може да провали компанията.

Чаатай има гости. Това е майка му, която разговаря с Фериде, докато Йълдъз му изпраща снимките с Халит Джан. Фериде вижда фотосите, а той е бесен, че тя му бърка в телефона Фериде го заплашва, че ще прекъсне отношенията си с него, ако той не забрави за Йълдъз. Хасан Али се оказва много умен човек. Той вика Мерт и Шахика пред двамата, излага фактите, че са се натопили един друг. Той казва че подобно поведение е непростимо и ако не се разберат двамата, той ще се намеси, за да изглади ситуацията.

Шахика е бясна на Мерт и заявява, че благодарение на него Керим е в затвора. Мерт я контрира, че тя изпитва злоба към него защото, той е предпочел Зехра пред нея, а Шахика му се присмива, че той прави груба грешка, като я сравнява с глуповатата Зехра.

Хасан Али иска да покаже ниво пред Ендер и й подарява скъп часовник. Ендер не е впечатлена от подаръка и решава с брат си Джанер, да го смени за друго бижу в нейния стил. Какво е изумлението, когато от продавача, разбира, че часовникът е фалшив. Ендер побеснява, че Хасан Али се подиграва с нея и си позволява да й дава евтини подаръци.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.