Тв новини

„Опасно изкушение“: Развален хеликоптер и скрит телефон


Ендер скрива телефона на Йълдъз. Халит звъни, но никой не му вдига. В този момент пристига Надир на събирането. Йълдъз го пита защо идва той, когато е трябвало да пристигне Халит. Надир отговаря, че той е разбрал че е закъснял и затова решил да се появи той. Надир идва на  събранието, за да поддържа и Йълдъз, нещо което тя е очаквала от Халит. Ендер е аранжирала ситуацията, така че, когато се появят журналистите той да бъде до Йълдъз. Надир застава на трибуната и казва, че е там за да поддържа и Йълдъз камерите снимат, журналистите записват. Зехра е притеснена и пита Ендер, откъде се е появил Надир. Баща им ще ги накаже жестоко.

Вечерта Халит вдига страшен скандал на Йълдъз като й казва, че е забранил да се показва с този човек. Той я пита защо не си вдига телефона. Тя обяснява, че го е търсила навсякъде, но не е могла да го открие. Йълдъз го упреква, че той не е присъствал на събирането. Халит се оправдава, че хеликоптерът се е развалил. Йълдъз е убедена, че Шахика е направила така, че Йълдъз да не може да получи подкрепа от Халит и той да закъснее за срещата. Но Халит е сигурен, че Ендер стои зад цялата тая история с Надир.

Ендер разговаря с Шахика и Шахика й благодари за това, което е свършила и че е скрила телефона на Йълдъз, както и че Надир е дошъл на срещата. Шахика я предупреждава да внимава да не се издаде и всички да разберат, че тя стои в центъра на действието. Ендер я предупреждава, че ако се разбере, тя ще я повлече заедно със себе си. Ийт отново е компанията на Акън и състудентки си. Когато влиза приятелката на Лила ги вижда и й праща снимка.

Лила е бясна и коментира със Зехра как е възможно 24 часа след като са се развели, той да  прави такива изпълнения и да флиртува с момичетата. Тя се дразни и на Акън, който използва Ийт, за да повишава своята популярност.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.