Тв новини

„Опасно изкушение“: Предупреждават Йълдъз, че Доан е безмилостен човек


Ендер продължава да крои коварни планове срещу Йълдъз. Хандан също не бездейства в този момент и се опитва да накара Доан да промени мнението си за жената, за която се е оженил. Доан заявиява, че Йълдъз му е много скъпа. И той ще направи всичко, за да гарантира, че тя няма да бъде разстроена отново. Той няма да позволи на никого да нарани жена му. Доан каза още, че никога няма да предаде Йълдъз.

Хандан предупреждава Йълдъз, че се е омъжила за много жесток и безмилостен мъж. Тези думи малко изплашиха Йълдъз. Докато Кумру не приеме отново Хандан за своя майка, тази война ще продължи. Хандан казва на Ендер за това. Самата Ендер я моли да остави всичко това в нейните ръце. В крайна сметка само Ендер може да се справи. И тя вече знае как да го направи.

Седаи разказва предчувствието си на Чаатай и той вярва, че не е останало много време преди да сключат мир с Йълдъз. Но на това разчита и самият Чаатай. Ендер възнамерява да се погрижи Доан да намери Йълдъз и Чаатай в любовно гнездо. Тогава може да  се приеме, че този случай е приключен. Та нали Доан никога няма да прости измяната и предателството. Йълдъз ще падне в очите му и той ще я изгони през вратата …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.