Тв новини

„Опасно изкушение“: Полиция в новото Имение на Халит

Зехра все още не може да понесе шока от това, че изпадна в бедност. Тя е обзета от параноя, че отново може да се върне на улицата.

Всичко върви по мед и масло за Халит и той решава да направи парти у дома си. Ийт и Керем присъстват на партито. Йълдъз и Ендер също са там. Халит отново се опитва да се сдобри с Йълдъз.

Появяват се полицаи, които правят обиск в дома на Халит. В Зехра откриват наркотични вещества, факт който притеснява всички. Полицаите задържат Зехра. В един момент обаче става ясно, че това не са полицаи, а Зехра е отвлечена. Керем става герой като открива Зехра, която се намира на съвсем отдалечено място и я връща в Имението. По този начин той става още по-близък с Халит.

Халит обаче не знае, че именно Керем е виновен за отвличането на Зехра. Отново Шахика става обект на подозрения, че тя е отвлякла Зехра. Всички искат доказателства, с които тя да им покаже, че не е отвлякла Зехра. Тя не може да го направи. Шахика прехвърля топката в градината на Ендер. Ще успее ли Ендер да докаже, че е невинна?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.