Тв новини

„Опасно изкушение“: Паническата атака не е случайна!

Ийт и Лила нагласяват среща между техните родители: Кая и Ендер от една страна, и Халит и Зерин, от друга страна. На вечерята Халит разказва, защо не одобрява комуникацията и отношенията между Ийт и Лия. Той казва, че Ийт не е подходящ, защото има различен социален статус от нея. Ще дойде време когато Лила ще почувства това. Ийт не знае чужди езици, не е ходил в чужбина. „Ако една жена стои по-горе от мъжа си,-казва Халит, то този брак не е успешен.“ Ийт се чувства много неловко и решава да напусне вечерята.

Той отказва да говори с Лила, гони я от колата си. Ийт изоставя Лила насред пътя извън града.

Ендер получава паническа атака, когато се прибира с Кая от вечерята. Кая се мъчи да й помогне, Шахика й предлага медитация, но Ендер иска да вземе таблетка успокоително. Шахика я кани да отидат в нейната стая, за да й помогне. Ендер се съгласява. Шахика я дърпа в стаята си и я пита: нима тя смята, че така лесно ще й даде брат си. Ендер й казва, че те са женени, в случай, че Шахика е забравила. Но злодейката заявява, че за нея – те не са женени. Ендер се измъква от лапите на Шахика.

Зерин се притеснява, че не може да се свърже с Лила. На вратата се звъни Лила пристига с полиция. Зерин пита какво се е случило. Лила казва, че Ийт я е изоставил по средата на пътя, извън града. Лила след като останала сама на пътясе обадила на полицията. Всички са против Ийт и неговата постъпка спрямо Лила. Но момичето продължава да го защитава.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.