Тв новини

„Опасно изкушение“: Надир изпраща мотоциклетист, който да връхлети над Ерим


Ендер съобщава на Надир, че ще се омъжва, но че брака й с Кая ще бъде фиктивиен.

Лейля споделя мъката си с Йълдъз, че Кая я изоставя, за да се ожени за Ендер. Лейля решава, че ще напусне от офиса на Кая.

Шахика информира Халит, че Кая и Ендер ще се женят. Халит е безразличен и казва да правят какво искат. Шахика желае да говори с Ерим по този въпрос. Халит подскача от ярост и й казва, че това нещо не може да се случи. Той заявява, че тя е длъжна да му носи информация за Надир, а  не да му разказва небивалици. Шахика му обещава, че ще му донесе информация за Надир.

Халит вика при себе си Ендер. Ендер успокоява Халит, че Ерим обича брат си и няма да се стигне до пререкания  от предстоящата сватба.

Шахика отива при Ерим, той се чуди защо тя го търси. Шахика му обяснява, че неговия баща й е забранил да се приближава до него, но тя все пак решила да го посети. Шахика му казва, че тя винаги ще бъде близко до него, дори и да не се виждат постоянно. Шахика се радва, затова че той е приел новината добре. Ерим пита каква новина. Тя му отговаря че Ендер и Кая ще се женят. Ерим полудява от ярост. Шахика му обещава подробности, но той не бива да казва, че е научил новината от нея и че са се виждали.

Лейля съобщава на Кая, че напуска работа. Ийт се запознава  с Надир и Надир го поздравява, за това, че е успял да накара майка си и баща си да сключат брак. Ендер научава че преди време Надир е изпратил мотоциклетист който да връхлети върху Ерим и той да го спаси. Така той се сближава лека-полека със семейството й. Пристига Ерим и вижда, че Ендер говори с Ийт. Ерим се нахвърля върху Ийт. Ийт се опитва да обясни на Ерим защо иска от Ендер и Кая да се оженят. Най-накрая Ийт и Ерим се помиряват.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.