Тв новини

„Опасно изкушение“: Момиче бърза да съобщи, че бременно, а бъдещия баща има нова годеница


Доан се дразни от факта, че жена му се среща с Чаатай. Той задължава Йълдъз по най-бързия начин да се прибира у дома, а да не се застоява при Чаатай, когато води Халитджан. Ендер прилага различни трикове за да приласкае Екин, синът на Сами, за да спечели чрез него Чаатай.

Кумру развенчава Йълдъз като инфлуенсерка, но всичко това е за кратко време. След няколко часа Кумру си прави тест от който се разбира, че тя е бременна. Кумру бърза да съобщи новината на Чаатай. Каква е нейната изненада, когато вижда куфарите на Ендер в дома му, която вече е годеница на нейния бивш кандидат съпруг.

Ендер я посреща и се готви да я запознае с новия си годеник.

Айсел попада на теста за бременност на Кумру, тя смята че Йълдъз е бременна и съобщава на Асуман. Ендер е на бизнес разговор с Екин. Кумру се уверява, че наистина е бременна, след като посещава болницата. А Екин отстъпва акциите си на Ендер.

Покрусената Кумру се чуди какво да прави. Доан усеща, че нещо не е наред с Кумру. Екин е странен, но се разбира чудесно с Емир, при когото живее.

Ендер се среща с Йълдъз и Доган и тържествено им съобщава, че ще им представи новия си годеник. Йълдъз и Доан са втрещени, когато на масата им сяда Чаатай. Двамата си тръгват.