Тв новини

„Опасно изкушение“: Лейля познава истинската сестра на Джанер и Ендер


Халит става все по невъздържани и груб към Шахика. Тя усеща, че  той й се изплъзва от ръцете. Ийт информира Шахика, че между него и Лила няма да може да се осъществи нищо. Той ще продължи, обаче да я  осведомява за случващото се. Зехра и Йълдъз правят страшна презентация на книгата по телевизията. Халит е недоволен. Шефът на телевизионния канал е възхитен от Йълдъз, а Зехра предизвиква голям фурор с презентация на книгата си.

Ерим и Ийт са поканени от Ендер в дома й, за да видят бебето. Шахика и Халит са  сами в Имението. Халит не се чувства добре, той е изнервен от присъствието на Шахика. Лила споделя с Ийт, че е готова да бъде с него. Кая е посетен от съпруга на Лейля.  Хелми му обяснява, че тя се казва Айше. Лейля бяга, тя си спомня за мъченията, на които съпругът й я е подлагал, докато са били заедно. Приятелката й иска тя да я изтрие от абонатите си в телефона, защото мъжът й я е посетил и я е заплашил.

Халит моли Йълдъз да се върне при него и да заживеят заедно в името на тяхното бебе. Тя споделя с Ендер предложението, но не е съгласна да възобнови връзката си с Халит. Лила иска да се ожени с Ийт,  той й обещава, но трябва да запази всичко в тайна. Кая много е притеснен от това, което му е сервирала Лейля. Зехра става влогър и неин гост е Йълдъз. Лейля е сама и търси помощ от Емир. Тя му споделя, че познава истинската Лейля която е сестра на Джанер.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.