Тв новини

„Опасно изкушение“: Лейля научава, кой й е направил капан, какво ще последва?


Ерим разговаря с Ендер, която го моли повече да няма отношения с възрастни жени, а да избира момичета на неговата възраст. Оказва се, че Мелис сама е решила да прекрати отношенията си с него, след като е била посрещаната недружелюбно от семейството. Халит е много объркан. Той се чуди как да откъсне Ийт от Лила. Взима решение да изпрати Лила в Съединените Щати. Ендер е при Надир и той я разпитва, защо сътрудничката на Халит – Лейля, е решила да напусне холдинга. Ендер отговаря, че не знае. Емир разказва на Йълдъз по телефона, че Лейля напуска и се връща в Измир.

Лейля чува разговора и  разбира истина, а именно, че Йълдъз и Емир са й направили клопка. Емир научава от Лейля, че тръгва към автогарата.

Емир информира Йълдъз, че Лейля си гръгва. Ендер напомня на Йълдъз, че й дължи една услуга, заради Лейля и да не забравя това, когато тя й поиска съответната услуга.

Лейля е в имението и разговаря с Йълдъз, като я предупреждава, че ще разкаже всичко, каквото е направила пред Халит. Лейля все пак получава съвет от Йълдъз да се върне в Измир. Лейля се инати и казва, че ще бъде с Халит постоянно в офиса. Лейля се свързва с Шахика и я вика в своята хотелска стая. Разказва всичко на Шахика.

Шахика й обяснява, че може да направи, така че, тя да се омъжи за Халит. Лейля не желае. Но Шахика й казва, че ако не приеме предложението, я очаква тежък живот. Лейля се съгласява.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.