Тв новини

„Опасно изкушение“: Лейля е бременна от Халит


Йълдъз смята, че е намерила начин да се отърве от Лейла. Но неочакваният ход на Лейла я шокира! Йълдъз се опитва да намери нови пътища. Шахика, от една страна, подготвя Лейла да постигне целта си, а от друга, тя търси начини да се сближи отново с Ийт.

Шахика прави всичко възможно да запази връзката на Лейла и Халит в тайна. Тя се опитва да подведе всички. Йълдъз и Ендер ще хванат стръвта и ще се успокоят за Лейла. Халит научава много важна тайна за Надир и го заплашва. Но Надир е готов за заплахите на Халит. Той предприема ответна стъпка и по този начин  и хвърля Халит в ъгъл.

Халит продължава връзката си с Лейла. Но привлича вниманието с поведението си. Зерин, заради поведението на Халит, споделя подозренията си с Ендер за прибилжаваща опасност. И това е като запалване на фитила на бомба. Животът на Йълдъз ще се преобърне в момента, в който тя си мислеше, че всичко ще бъде наред за в бъдеще.

След като преживява поредното предателство от Халит, Йълдъз решава да скъса с него! Халит иска да върне Йълдъз у дома и затова се отдалечава от Лейла. И Лейла е решена да не се разделя с Халит. Шахика дава съвети на Лейла, за да спечели отново Халит. Надир има планове и използва възможност, че Халите  с Лейля, тъй като Йълдъз остава сама!

Халит е шокиран от новината за бременността на Лейла! А Лейла междувременно се опитва да направи всичко възможно Халит да я приеме с детето. Надир  се стреми да завладее Йълдъз. Той моли Ендер за помощ. И Йълдъз, която разбира за бременността на Лейла, взима грешно решение!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.