Тв новини

„Опасно изкушение“: Кърваво видео на Хасан Али


Джансу се интересува къде се намира камерата, която са поставили Ендер и Шахика. Те обаче нямат доверие и поставят условие отново да им спечели уважението и доверието, за да общуват с нея. Йълдъз е виновна пред майка си и обяснява, че тя е накарала Емир да я задържи в тоалетната, за да не предизвиква много напрежение на вечерята. Ендер интересува какво става в дома на Хасан Али след като са монтирали камерите  цел да наблюдават какво става в имението му. Но за жалост неговия помощник Седаи намира камерата и информира Хасан Али.

Хасан Али решава да им скрои номер и да инсценира убийството на Седаи. По тоя начин той ще разбере, кой е човекът, който е сложил камерите, за да го следят. Джанер едва не припада като вижда как Хасан Али стреля срещу Седаи. В следващия момент идва Махмуд и изнася окървавеното тяло. Чаатай прави номер на Йълдъз като й казва, че има актьор, който ще рекламира фирмата му и представя човекът, когото тя беше наела, за да ревнува Чаатай. Йълдъз разбира какво се е случило и че Чаатай е научил за номера, който му е поднесъла. Чаатай й казва, че вече не й вярва.

Ендер и Шахика са в офиса на Хасан Али и му казват, че ще разкажат на всички, какво е направил той, и ще информират полицията, че е убил Седаи, ако той не им върне акциите. Хасан Али разиграва театър и нарежда да му донесат документите.

Шахика и Ендер са изложени на голям шок, когато Седаи влиза в кабинета на Хасан Али. Президентът дава нареждане на охраната да изведе Ендер и Шахика от кабинета му.

Хасан Али се разпорежда всички от персонала да бъдат уволнени с изключение на Нериман. Неговият помощник го пита дали да провери и Джансу? Хасан Али размишлява и най-накрая решава да я проверят и нея.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.