Тв новини

„Опасно изкушение“: Капанът на Доан!


Неочаквано за всички Седаи казва, че е брат на Чаатай Куюджу. Йълдъз е много изненадана, защото дори не подозира, че Чаатай има такъв роднина. Но Доан каза на Йълдъз, че половината от всичко, което принадлежи на Чаатай, сега ще принадлежи и на Седаи. Йълдъз пита дали Ендер е наясно с подобни събития. Ендер е изпратила съобщение до Седаи и ще  отиде с него на вечеря. Дали сега е решила да се омъжи за Седаи?

Скоро се разпространяват слухове, че всъщност Седаи е брат на Чаатай и на мнозина им е трудно да повярват. Хандан също разбира за това и тя решава лично да пита Седаи дали това наистина е вярно? След като Седаи потвърди това, Хандан казва, че тя винаги е била и ще бъде на негова страна. Седаи вярва, че той трябва  да има охрана или ще бъде изяден жив. Доан съветва Седаи да предяви иск за наследство срещу Чаатай, а той от своя страна ще му даде пълна подкрепа по този въпрос. Видеозапис на показанията на една жена е изложен на обществено достояние. Тя твърди, че Доан й е платил парите или по-скоро го е направил чрез свой човек. Доан не е готов за това и ще действа по-решително. Трябва да се отърве от Чаатай завинаги…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.