Тв новини

„Опасно изкушение“: Какво ще разкаже Екин, което ще срази Доан?


Доан се обажда на Четин, защото няма търпение той да му позвъни и да му разкаже какво се случва и дали той е спасил Екин. Това доказва, че Четин не е намерил нищо, което да го оправдае. Но Четин го уверява, че цял живот му е верени никога не би направил нещо зад гърба му. Той не е спасил Екин и не е успял да намери този, който го е направил. Само Доан не може да повярва на думите на Четин и всички подозрения са насочени към него. Доан обвинява Четин, че не е могъл да се справи със случая, както трябва. Заради това сега Доан се оказа в ръцете на Екин.

Йълдъз каза на Кумру, че е извикала танцьори на халай за нея. Кумру е много изненадана от това. Всеки ден Йълдъз започва все повече да дразни Кумру с безумните си постъпки. Екин казва на Доан, че напразно е издал Четин. В края на краищата всъщност не Четин го е защитил, а Чаатай. Доан побеснява. Екин крои коварни планове и в деня на сватбата, пред всички присъстващи, ще разкаже подробности за всички дела на Доан.

Той разказва на Чаатай за плановете си. Когато Чаатай се среща с Йълдъз, той каза, че тя и синът й са в голяма опасност в къщата на Доан, тъй като никой не може да каже със сигурност какво е намислил този човек. Той се тревожи за тях и моли да се вслуша в думите му…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.