Тв новини

„Опасно изкушение“: Какво ще покаже новия ДНК тест на бебето на Йълдъз

Кая решава да помогне на Йълдъз като заплати сумата за предстоя й в болницата. Той заявява това нещо на Халит и своята сестра Шахика. Те двамата са озадачени. Халит не може да позволи Кая с лека ръка да й помага, когато тя е забременяла от друг мъж… Шахика иска да говори за бъдещата си сватба с Халит, а не да я занимават с Йълдъз. Йълдъз се притеснява, че няма пари, с които да отглежда детето. А сега има и дълг пред Кая. Йълдъз решава да вземе проба от Халит. За тази цел тя ще помоли да и помогне Айсел.

Айсел разговаря с Йълдъз как да измъкнат четката за зъби на Халит от неговата спалня. Шахика подслушва разговора Шахика се нахвърля върху Айсел и я пита защо не отговаря, когато тя я търси от часове. Зехра е много щастлива с успеха на книгата си.

Ендер ще иска 15% от акциите в компанията. Халит обяснява, че компанията е в лошо състояние и нямат печалба, затова ще му бъде трудно да изплати полагаемото. Ендер го предупреждава че ако продължава така да се захласва по жените и да не си гледа работата, ще остане на улицата. Ендер  му дава срок от три дни да се разплати. Новия тест отново се оказва отрицателен. Йълдъз не може да разбере какво се е случило и как е успяла Шахика да го подправи.

Ендер се чуди как да се види с Ерим и да си подобря отношенията с него. Ендер звъни на Ерим.Той обаче не иска да вдигне. Ийт решава да поговори с Ендер и казва, че Ерим не иска да се види с нея и тя повече да не звъни. Ийт увещава Ендер да не звъни повече, защото Ерим не иска да се вижда с нея. Ендер пита: нима трябва да се откаже от детето си. Ийт й казва, че се налага  да се откаже, това не е трудно за нея и  добавя, че ако продължи да звъни по телефона, ще нареди на Халит да смени номера. Ендер е много разстроена.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.