Тв новини

„Опасно изкушение“: Какъв удар подготвя Лейля на Халит?

Йълдъз се готви за рождения си ден. Тя си е избрала синя рокля, но когато пристига в салона, Надир й казва, че това е подарък от него. Йълдъз категорично отказа да вземе роклята. Халит е съветван от Метин да заложи имението си, докато изчаква какво ще се случи с рисковите операции с африканските мини. По този начин той ще изплати задълженията си. Халит се съгласява, но го информира, че всичко това трябва да пази в тайна. Лейля разбира, че се готви голямо празненство за Йълдъз, и че Халит се готви да й направи подарък скъпо бижу.

Лейля и Зехра са на кафе и  Зехра й съобщава за предстоящото парти. Лейля е изненадана, че не знае за предстоящото парти и се сърди на Шахика. Халит е информиран от Шахика, колко много се е изложила  жена му с едни действия. Лейля се възползва от ситуацията и казва, че ще прекрати отношенията им. Халит е до стената. Халит заминава при Лейля. Ендер научава че той е дал един от своите домове на Лейля.

Опитната Зерин е сигурна, че бащата на дъщеря й вече е в голяма опасност и прави погрешен избор. Тя се опитва да го вразуми, той обаче не е съгласен с предложенията й. Ийт се съгласява с родителите, които искат да го изпратят да се обучава в чужбина. Ийт  разговаря с Надир, той му дава съвет за Лила.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.