Тв новини

„Опасно изкушение“: Как смееш ? Той е мой син!


Кая отива в кабинета на Шахика. Тя бърза да го целува. Той я отстранява, тя го пита какво се е случило. Ендер ли е наговорила отново нещо? „Отсега нататък аз не искам да те виждам в своя живот“, казва Кая. „Това шега ли е?“, пита Шахика. Той й показва флашката. „Как я намери“, изненадана е Шахика. „Ти добре знаеш“, отговаря Кая. „Ти вероятно знаеш какво има в нея“!-подхвърля Шахика. Той добавя, че е наясно, че тя заплашва Ендер и родния си племенник. Кая крещи: „Как смееш? Той е мой син!“ Шахика казва, че това пак е работа на Ендер!

„След като е работа на Ендер, защо криеш флашката?“- пита Кая и показва флашката. Тя му отговаря, че е криела флашката, за да се защити. След като е искала да защити, защо не я е унищожила? Шахика решава да се оправдае и казва, че тя е искала да заплаши Ендер затова че е започнала работа с Надир, но не и да заплашва Ийт. Кая отговаря, че не вярва на нито една нейна дума.

Нарежда й да отиде у дома и да си събере всички неща и да се маха от живота му. Тя решава да го изнудва емоционално и му казва, че там където е била флашката е имало и писмо от тяхната майка. Дали той го е прочел? Кая отказва да я слуша и казва, че отсега нататък, той няма сестра. „Аз повече не съм твой братзащитавах те от всички, но всичко се оказа лъжа и това е голям срам“, блъска  Шахика и напуска кабинета й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.