Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз става съпруга на …


Чаатай и Кумру са у дома и си говорят приятно. В този момент на вратата се звъни и се появява Йомер. Чаатай вижда гнева в очите на Йомер и го кани да поговорят спокойно за всичко. Кумру започва да се оправдава, че Йомер не отговарял на обажданията й и затова не можела да му разкаже всичко. Йомер вади пистолет и каза, че няма да им се размине толкова лесно. В крайна сметка те не само го използваха, но и го опозориха.

Кумру отива при Йълдъз и тя е много възмутена. Тя каза на Кумру да се махне от тази къща, преди да си е навлякла проблеми. Кумру вярва, че баща й е проявил милост към Йълдъз и тя не бива да забравя за това. Йълдъз казва на Кумру, че се чувства много неудобно. Кумру всъщност е в тази къща, за да да покани лично Йълдъз на сватбата им с Чаатай. Йълдъз е бясна. Но Кумру не може да си представи пред какво ще трябва да се изправи много скоро. Йълдъз вече е законна съпруга на Доган и затова моли Кумру да я нарича „майка“…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.