Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз скроява номер на Кемал, Зехра се развежда с него


Кемал се мъчи да умилостиви Зехра, след като Йълдъз го изложи пред жена му като му „подхвърли“ любовница в хотелска стая

Кемал разговаря със Зехра и казва че всичко това е игра на Йълдъз той дори не се е докосвал до тази жена. Йълдъз е довела тази жена в стаята. Зехра пита защо Йълдъз е трябвало да прави всичко това? „За да ни раздели“ отговаря Кемал. „Да допуснем че тази жена е доведена от Йълдъз в стаята, а ти какво правеше в този хотел“, пита Зехра. Зехра допълва, че ако тя му прости, как тя ще погледне баща си в очите? Кемал казва, че е изморен и иска да напусне това място, ако тя е съгласна да тръгне с него. Зехра си тръгва без да му даде какъвто и да е било отговор.

Асуман продължава преговорите за продажбата на дома си. Мустафа й дава зор за по-бързата продажба на дома, казва й че и дава два дни и трябва да намери парите, иначе ще пристигне полиция.

Халит заръча на Йълдъз да отиде да провери какво прави Зехра, да не тръгне да посяга на живота си. Зехра гони Йълдъз от стаята. Зехра казва, че се развежда, Йъдъз я контрира, че винаги избира неподходящи мъже за себе си. Зехра скача и гони от стаята си Йълдъз. Кемал й е казал, че всичко е подготвила Йълдъз. Ако се окаже,че Кемал е прав, Зехра я заплашва, че ще я унищожи. Но Йълдъз й съобщава, че Кемал има нужда от захранване с пари, защото е загубил всичките си средства. Зехра е сломена.

Кемал отива при Зейнеп и се оплаква, че Йълдъз му е направила капан. Извикала го в хотел, подхвърлила му момиче, след което  извикала Халит и Ендер. Зейнеп го напада и му казва, че след като не държи на Йълдъз, защо  се е съгласил да се види с нея в хотела? „Защото Кемал очаква Йълдъз да изостави мъжа си да се върне при него. И сега недей да плачеш пред мен“, сърди се Зейнел. Кемал казва, че е очаквал Зейнеп да го подкрепи. Кемал си тръгва. На излизане се среща с Емир, който го пита какво се е случило? Кемал отговаря:“Дълга история“, само му съобщава че ще се развежда със Зехра. Тя смята, че той й е изневерил. Кемал му доверява,че жена му го е видяла с друга в хотела. Той не е бил свързан с нея.Емир го подканя да влязат в стаята и настоява да му разкаже историята . Кемал казва, чеЙълдъз му е направила капан. Емир е изненадан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Exit mobile version