Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз научава истината, в шок е!

Лейля и Зехра са на кафе и  Зехра й съобщава за предстоящото парти. Лейля е изненадана, че не знае за предстоящото парти и се сърди на Шахика. Халит е информиран от Шахика, колко много се е изложила  жена му с  действия за рождения й ден. Лейля се възползва от ситуацията и казва, че ще прекрати отношенията им. Халит е до стената. Халит заминава при Лейля. Ендер научава че той е дал един от своите домове на Лейля.

Опитната Зерин е сигурна, че бащата на дъщеря й вече е в голяма опасност и прави погрешен избор. Тя се опитва да го вразуми, той обаче не е съгласен с предложенията й. Ийт се съгласява с родителите, които искат да го изпратят да се обучава в чужбина. Ийт  разговаря с Надир, той му дава съвет за Лила.

Йълдъз с е силно разочарована от поредния си неуспех и разговаря с  Ендер. Ендер знае за аферата на Халит с  Лейля, но не може да нарани сърцето на Йълдъз. Йълдъз е щастлива, че се разбира добре с децата във фамилията и смята че има щастливо семейство. Ендер я информира че с Кая отиват на меден месец. Ийт и Лила разговарят. Ийт иска да си вземе сбогом с нея. Обяснява й че ще лети за Швейцария.

Зерин  също се готви да отпътува, но решава да поговори с Йълдъз преди това. Изразява съмнения, че Халит има любовница. Всичко се срива под краката на Йълдъз. Тя решава да проследи мъжа си и вижда, че той отива в дома на Лейля. Каква ще е развръзката?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.