Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз хваща Чаатай с Джансу в леглото…


Йълдъз не харесва факта, че родителите на Чаатай постоянно се опитват да се месят в отношенията им със съпруга й. В резултат на това между Чаатай и Йълдъз избухва кавга. Той излиза от дома си, и казва, че е уморен от нея и моли да не го търсят.

Хасан Али иска да изпита лоялността на Махмут и нарежда Шахика да бъде убита. Само че не можеше да си помисли, че наистина ще го направи. Когато Йълдъз идва при Чаатай, той по някаква причина не бърза да отвори вратите. Йълдъз вижда Джансу в леглото, но Чаатай обещава на любимата си да й обясни всичко. Той й казва, че не го разбира правилно, но Йълдъз не иска дори да изслуша предателя.

Тя каза на Чаатай, че не иска да го вижда повече. Йълдъз не разбира как може да й причини това. Но Чаатай има извинение за постъпката си, тъй като е искал да защити семейството си. Когато Шахика е у дома, тогава маскиран престъпник нахлува и я напада.

Тя е много уплашена, но в този момент Зехра неочаквано й се притичва на помощ. Тя неутрализира нападателя и Шахика й е много благодарна за това. Шахика се радва на ситуацията, в която се намира Джансу. Но тя обеща, че ще им отмъсти за всичко и че те много ще съжаляват за това, което са й направили …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.