Тв новини

„Опасно изкушение“: Хасан Али разследва случая с изнасилването на Шахика


Ендер всячески се мъчи да убеди Хасан Али, че Шахика е измислила този номер с изнасилването й от Мерт. Хасан Али, обаче не се хваща и казва, че ще се мъчи до края да разбере, каква точно е истината. Едва тогава, смята да върне Мерт на работа, ако той, разбира се, е невинен. Мерт се скатава от Зехра и не й казва, че са го изгонили от компанията.

Чаатай е заинтригуван, дали Йълдъз ще започне да излиза с Дженк. Тя го пита как да постъпи. Чаатай, обаче, казва, че няма да се намеси, защото Дженк е негов приятел. Чаатай също е поканен за откриване на авокадо бара. Той обаче отказва.

Чатаай обяснява, че има работа.

Джанер информира Ендер, че е намерил цял списък в бюрото на Шахика, в който се посочват бъдещите заместници на Халюк. Мерт разглежда заведението на Зехра и е недоволен. Бурджу също е на откриването на авокадо бара. Тя информира Йълдъз, че се е свързала с бившия си приятел и го е поканила да присъства на откриването. Бурджу иска Йълдъз да се запознае с него.

Мерт се доближава до Хасан Али и му казва, че ще се опита да му докаже, че Шахика го лъже за изнасилването. Зехра дочува как Джанер разказва на Йълдъз, че Мерт се опитал да изнасили Шахика. Зехра разбира какво се е случило и напада съпруга си. Мерт е непоколебим и твърди, че всичко това е измислено от Шахика. Зехра е бясна и си тръгва. Мерт я информира, че ако тя не вярва в брака им,то с него е приключено. Мерт й дава определен срок, за да размисли.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.