Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит залага Имението, отново е унизен от Йълдъз

Халит се готви да заложи Имението, чакайки акциите от африканските мини да повишат цените си, като по този начин ще получи печалба и ще заплати данъците си. Халит казва на Метин, че тези техни действия трябва да остават в тайна. Лейля е съкрушена, когато научава от Зехра, че  Халит е извикал личния си бижутер Зафер, за да избере подарък за рождения ден на Йълдъз. Готви се голямо тържество в Имението

Лейля се сърди пред Шахика, че Йълдъз е преди нея в сърцето на Халит. Шахика, обаче, я сваля на земята, като й казва, че трябва да запази достойнство й да потуши гордостта си. Лейля е сигурна, че може да накара Халит да я заобича още повече.

Шахика е в кабинета на Халит и му казва, че е информирана за рождения ден на Йълдъз. Тя му заявява да не кани своя приятел Бедри, който е съпруг на Гюл. Халит е леко шокиран и пита Шахика, защо трябва да елиминира своя приятел. Шахика му разказва за обидните коментари, които Йълдъз е изпратила обидни коментари до Гюл, а тя от своя страна ги е разпратила на всички. Халит вижда съобщението, което Йълдъз е изпратила. Той й звъни и я порицава, че отново е унизен. Йълдъз, Джанер и Ендер са в помощ на Емир, за да му съдействат да елиминира Гонджа. Ендер кара Гонджа да изтрие снимките на Емир от телефона си.

Ендер се държи манипулативно спрямо Шахика, казвайки, че вече е сигурна, че Лейля има връзка с Халит. Лейля коментира пред Халит, че е решила да се махне от неговия апартамент и иска да прекрати отношенията си. Халит е озадачен и я пита защо. Тя му отговаря, че не иска да е причина за разваляне на семейството му. Също така се чувства обидена, че той подготвя празник за съпругата си и ще й подарява много скъпо бижу.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.