Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит се страхува, че ще му отнемат сина


Джанер се страхува Шахика да не им изпрати наемен убиец. Сестра му отбелязва, че никого няма да изпрати, защото тя е видяла силата на Ендер, след като тя й е взела тайния телефон. Тяхната задача от сега нататък е да открият кой е тоя тайнствен човек, с когото говори Шахика. Защото  секретът се намира в него. Ендер започва да вдига ръката си, която досега не е могла да управлява добре, заради инсулта и казва, че лошите дни един по един отминават, физиотерапията помага. Ендер е сигурна, че ще стане по-силна, отколкото преди.

Халит се готви да направи прием след обрязването на Халит Джан. Асуман споделя,че според нея Халит ще изостави Шахика и ще се върне при Йълдъз.  Йълдъз нарежда на майка си, когато е празненството в чест на Халит Джан, нито за момент да не се отделя от него.

В офиса на Кая пристига клиент, който хвърля око на Лейля. Иска от Джанер да го запознае с нея. Кая отказва да го защитава, защото той се държи неуважително с жените.

Ендер се явява във фондацията и казва, че може да даде пари, но има условие – да бъде шеф на Фондацията. Халит пристига в дома на Йълдъз. Емир го посреща и тръгва да гушка бебето. Халит се нервира и го отстранява. Белокосият иска да говори с Йълдъз. Халит пита Йълдъз: този се готви да става баща на сина ми ли?

Йълдъз обяснява, че той само й помага. „Ако ти се нуждаеш от помощ, ще ти намеря човек“, казва Халит и добавя, че не го иска този. Но Йълдъз му отвръща: „Ти не решаваш“ и му напомня, че тя все още е женена за него и трябва да й изпълнява нарежданията. Ийт напада колега  на Лила, който иска тя да му стане гадже. Ийт му казва, че той е дясната ръка на бащата на Лила, който му е наредил да премахва всички, които се опитват да се домогват до нея.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.