Тв новини

„Опасно изкушение“: Грешката на Йълдъз

Братът на Ендер Джанер следи Фарух, за да разбере дали той има връзка с Лейля. Емир  има своя приятелка. Тя се казва Гонджа. Емир се е запознал с нея в интернет.

Ендер и Кая ще заминават на сватбено пътешествие до Малдивските острови – това е подаръкът на Надир за тях. Приближава рождения ден на Йълдъз. Зехра казва на баща си, че трябва да организират парти. Халит информира Зехра да не купуват подаръци с Лила, защото той ще направи един подарък който ще и от тяхно име. Йълдъз прави сериозна грешка като изпраща компрометираш коментар на Гюл вместо на Ендер. Ендер казва да внимава да не научи Халит за действието й.

Шахика подслушва разговора й. Подтиква Гюл да изпрати съобщението от Йълдъз на Халит. С Емир се случва нещо странно, той се оплаква на Джанер, че Гонджа го е снимала, докато спи и го заплашва, че ще направи снимките достояние на всички в интернет, ако не получи 50 хиляди лири. Джанер няма друго решение освен да му предложи да поиска съвет от Ендер.

Джанер продължава да следи Фарук и съобщава на сестра си, че той се вижда с жена, но това не е Лейля. Ендер съветва брат си да продължава да следи Лейля, за да види всъщност, с кого се среща. Ийт споделя с Шахика, че разбрал от Ерим за сватосването на Лила, което е направено от Зерин със сина на нейна приятелка. Шахика решава да накара Кая да изпрати Ийт в Швейцария. Кая не е сигурен. Той се съветва със своята съпруга, като й разказва какво му е предложила ШахикаЕндер не е съгласна, но Кая й предлага да го изпратят, нека той да се запознае с университета, пък след това ще решават какво ще правят.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.