Тв новини

„Опасно изкушение“: Готвят Лейля за рекламно лице на фирмата, Халит сияе!


Зехра съобщава на Халит, че е необходимо да посети фирмата, защото пише книга за отношенията между хората в един холдинг. Иска разрешение от Халит. Зехра получава неговото разрешениеШахика пресреща Зерин и се представя коя е. Зерин казва, че я познава много добре. Шахика отбелязва, че вероятно знае за нея само лоши неща. Зерин потвърждава. Шахика я уверява да не вярва на всичко каквото се говори. Зерин я пита какво иска от нея. Шахика и предлага да пият кафе.

Зехра е в офиса и се вижда с Лейля. Двете се договаря да отидат в близкото кафе.

Шахика убеждава Зерин да подкрепи връзката на Ийт с Лила.

Зехра се мъчи да научи нещо повече за личния живот на Лейля и по-точно – за отношенията й с Халит. Зехра, разказва че е излизала с женени мъже в определен период от живота си. Лейля я гледа изненадана. Но след като излизала известно време със женени мъже, се оказало, че това не е за нея, защото било пълна катастрофа. Лейля я пита какво се е случило. „Ами връщат се при жените си“- отговаря Зехра. Тя директно пита Лейля дали  е  ходила с женени мъже. Лейля й отговаря отрицателно и си тръгва.

Шахика представя служителите на рекламна фирма, които ще изготвят каталог на холдинга и неговото производство. Халит е доволен от предложението. Лейля поднася кафето на Халит и един служител на рекламната агенция, казва че могат да използват Лейля като модел за каталога. Халит казва, че тя е негов асистент. Но Шахика подкрепя идеята. Халит е резервиран и казва, че не е сигурен, че Лейля ще се съгласи на това. Лейля вметва, че няма нищо против, но чака да получи съгласието и на Халит. Халит се съгласява. Какво ли са замислили с Халит?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Exit mobile version