Тв новини

„Опасно изкушение“: Фаталната целувка и голямата лъжа на Йълдъз!


Шахика се мъчи да натопи Ендер като виновница за случая с изнасилването й от Мерт, но Хасан Али, този път не й се връзва. Фериде нарежда на помощниците си да върнат пердетата в химическото на Йълдъз и да я упрекнат, че е нанесла щети на завесите. Фериде иска от Йълдъз обезщетение за 100000. Тя каза че те са с антикварна стойност. Йълдъз я моли да приеме да й се извини. Йълдъз иска да я посети. Гюлер се представя за управител на дома, докато Фериде и нейната прислужничка се крият.

Мерт е възстановен на работа. Той благодари на Ендер, че му е подала ръка. Тя, обаче, отбелязва, че той й е длъжник. Мерт се оправдава, иска още време, за да може да накара Зехра да му прехвърли акциите. Йълдъз предлага на Гюлер да използват ателието безплатно, защото не може да им даде сумата, която искат за обезщетение. Гюлер не се съгласява, пристига Чаатай и вижда какво се случва. Фериде е принудена да се появи. Чаатай научава от Йълдъз какво става. Чаатай се извинява на Йълдъз и тя си тръгва. Синът се разправя с майка си. Фериде сипе хули срещу Йълдъз като виновница за това, че Чаатай се е сдобрил с баща си.

Дженк научава от Йълдъз,че двамата не могат да бъдат в интимни отношения. Тя му предлага да са приятели. Чаатай научава от Дженк какво се е случило. Чаатай се интересува, защо Йълдъз не иска да поддържа отношение с Дженк. Той казва, че Дженк е готов за брак. Йълдъз казва, че тя иска да има сериозни отношения с Чаатай. Той е щастлив и я прегръща. Йълдъз и Чатай се виждат в едно кафе, в тоя момент звъни Бурджу. Йълдъз споменава пред Чаатай, че тя е била откровена с нея и сега не знае какво да й каже.

Мерт и Зехра са на вечеря при Хасан Али. Той им се извинява за несправедливите обвинения, които е направил. Зехра иска да се разправи с Шахика. Но Мерт не й позволява.

Йълдъз информира майка си, че има връзка с Чаатай и те са поканени на вечеря при Хасан Али. Бурджу отива във фирмата за химическо чистене при Йълдъз и разказва, че Чаатай е скъсал с нея. Йълдъз, казва че ще си намери нова любов. Йълдъз получава предупреждение от Джанер, че рано или късно Бурджу ще научи какво се случва и тя ще пострада. Йълдъз информира майка си, че се е сдобрила с Чаатай и двамата вече са двойка.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.