Тв новини

„Опасно изкушение“: Ерим избутва майка си от стаята и я изхвърля от Имението


Халит се сърди на Кая, че не му е казал за отношенията си с Ендер. Той, ако е знаел навремето, че Ендер и Кая са има ли връзка, никога нямало е да се ожени за Ендер. Халит не иска да приеме обясненията на Кая. Повече Халит не желае да разговаря с него.

Йълдъз е сама в имението и посреща Ендер, която идва да види Ерим. Ендер няма настроение. Тя казва на Ерим, че иска да поговори с него. Ендер заявява на Ерим, че тя няма да напусне стаята му, дори и той да я прогони. Ерим подчертава, че баща му е бил прав за нея. Всичко, което тя казва е лъжа. Ерим пита Ендер колко още братя има, освен Ийт. Ерим отказва да слуша нейните обяснения. Ерим й крещи да се маха от неговото жилище. Той й заповяда: „Махай се от моя живот“. Ендер отказва да тръгне, но той започва да я бута от стаята си. Ендер е озадачена: какви ги върши нейния син. Ерим изхвърля майка си.

Йълдъз се притичва да я успокоява. Ендер не може да преживее това отношение на нейния син. Тя плаче. Съкрушена е. Йълдъз я утешава, че сина й ще разбере като порасте. Йълдъз успокоява Ендер, че все пак ще настъпят времена, през които и Ерим, и Ийт ще я разберат. Казва й, че Ендер е силна жена, даже тя се е бояла от нея. Йълдъз обещава да поговори с Ерим. Ендер си тръгва.

Съпругът на Лейля й дава специална рокля, която да облече и, с която ще отидат на официална вечеря. Той и казва, че ще започнат от там, откъдето всичко е свършило. От мястото, където тя избягала и тяхната вечеря е останала, уви – недоядена.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.