Тв новини

„Опасно изкушение“: Енгин се влюбва в Йълдъз


Подаръци, срещи и неочаквани обрати

Джанер най-накрая предава обеците на Кумру и я води на клуб. Звездата на вечерта, Тарджан, флиртува откровено с Кумру. Зейнеп се среща с Лейля в едно кафе, която й разкрива слабостите на съпруга си и я уверява, че ще намери любовта на живота си. На същото място е и Алтай, и двамата по-късно се скарват в едно такси.

Търсене на примирение и откриване на тайни

Доан посещава дъщеря си и предлага на бившата си съпруга примирение, като я кани на вечеря. Йълдъз не знае за влиянието на Хилял. Ендер, която се доверява на Алтай, намира негово устройство и му налага да й разкрие плановете на италианските врагове на Доан. Тя записва разговора им, но не е решила какво да прави с информацията.

Вечеря на съдбата и нови влюбвания

Вечерта Йълдъз и Доан излизат на вечеря, както са се уговорили. На същото място пристига и Ендер с новия си работодател, Енгин. Той вижда Йълдъз и се влюбва в нея. Това влюбване  дава началото на драматични и неочаквани обрати в живота на всички засегнати.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.