Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер знае, кой е убил Надир, но…


Йълдъз предлага на Лила и Зехра да се преместят при нея, за да се успокоят от фалита. Йълдъз убеждава Халит като го посещава с бебето, и му казва, че Лила и Зехра ще са по-добре в дома й. Халит е съгласен. Шахика успява да извоюва фалшиво брачно свидетелство, че е омъжена за Надир. Тя подарява на Надир скъпо алкохолно питие. Надир взема чашата, пие, и следващия момент е мъртъв. Пада в краката на Шахика. Преди да умре Шахика му заявява, че той сам е предизвикал смъртта си като не е заплатил уговорената сума.

Медицинско лице дава показания, че смъртта на Надир е от сърдечен удар. На погребението на Надир Йълдъз науча, че Надир  е женен. В следващия момент всички са озадачени, когато като вдовица се появява Шахика.

След погребението Кая пита сестра си, кога е успяла да се омъжи за Надир. Тя го забълбукала като му казва, че винаги е била влюбена в Надир. А Кая се чуди как е възможно, след като се омъжила Надир, веднага да умре. Шахика се прави на много опечалена и огорчена от нападките, които й отправя Кая.

Ендер е категорична, че Шахика е виновницата за смъртта на Надир. Ендер се готви да проникне в жилището на Надир, заедно със своя брат. Те там  ще търсят важни свидетелски улики за това, че Шахика е убила Надир. Кая и Ийт търсят  Шахика в дома на Надир. Двамата я откриват на гробищата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.