Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер ще се омъжва за Хасан Али


Хасан Али знае, че Йълдъз отново излиза с Ендер, въпреки всичките му забрани. Хасан Али предупреждава Чагатай за това, и той трябва да постави жена си на мястото й. Ендер намира огърлицата на Шахика и разбра, че Хасан Али я е заложил. Така той се опитва да изглежда невинен за престъплението – убийството на Шахика. Ендер може да докаже, че човекът на Хасан Али на име Махмуд, е хвърлил тялото на Шахика в морето, след като я е убил. Когато тя показва видеото, Хасан Али вече е притиснат в ъгъла.

Сега, ако той не даде на Ендер това, което тя иска, тя ще предаде записа на органите на реда. Той е готов да преговаря с Ендер. Сега тя настоява за връщане на акциите, които тя и Шахика притежаваха, но и Хасан Али ще трябва да даде своята част в нейните ръце.

Само че сега няма да му е лесно да направи това, а и има малък проблем с акциите му. Работата е там, че той може да ги прехвърли само на лице, което носи неговото фамилно име. Това обстоятелство изобщо не притеснява Ендер, защото за това тя дори ще бъде готова да се омъжи за Хасан Али …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.