Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер се държи грубо с Ийт, без да знае, че наранява изоставения си син


Ийт отива като сервитьор в дома на Ендер

Йълдъз е на фризьор, там попада на семейна приятелка, която казва че е разбрала от Ендер, че Халит се развежда с нея. Йълдъз научава от нея, че Халит и Ендер са били заедно в едно кафе и тя я  информирала за развода. Йълдъз отрича и си тръгва ядосана. Ийт пристига в дома на Ендер, облечен официално и готов да работи като сервитьор на вечерята. Ийт вижда Ендер, но не чува какво му говори тя, защото е силно развълнуван да види майка си. Тя го пита защо идва сам, след като тя е поръчала двама. Той дава обяснение, че е станала авария с другото момче. И затова е дошъл сам, той си подава ръката, за да се здрависа с Ендир, тя обаче не му обръща внимание и казва на Айсел да му обясни в какво се състоят задълженията му. Тя ще го държи отговорен, ако нещата не се получат добре на вечерята. Ендер не е доволна от това, че са изпратили такъв работник за вечерята.

Йълдъз говори със Зейнеп и успокоява, че те двете ще победят, независимо от разногласията, които се получават в момента с техните мъже.

Йълдъз пристига в дома на Ендер, слизайки от таксито тя се взира и вижда, че Джанер се целува със Зехра. Появява се и Кая. Тя обяснява на Кая, че е пристигнала в дома на Ендер без покана. Кая казва, че това не е добра идея, разговора им подслушва Джанер. Кая я съветва да се върне у дома. Каяя уверява, че няма да си върне Халит ако действа така.

Алихан се прибира и Зейнеп го засипва с въпроси. Той се сърди  на Зейнеп, защото тя го е злепоставила пред Елиф. Алихан започва да крещи на Зейнеп, че тя не му има доверие и го следи. Надига се голям скандал между двамата. Зейнеп взима една чаша с вода и я плиска в лицето на Алихан. Алихан я подгонва и я целува.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.