Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер научава тайната

Шахика обявява пред всички, че Халит е един обикновен служител в огромната компания. Ерим присъства на вечерята и се почувства безкрайно обезкуражен и обиден от ситуацията. Момчето решава да подпомогне баща си като продаде китарата си.

Халит е благодарен на сина си, но същевременно го успокоява и се опитва да върне детето в нормален ритъм на живот. Не така обаче стоят нещата със Зехра. Тя е в депресия. Случва се, така че Зехра губи контрол над повереното й дете Джан. Животът на малкото момче е застрашен. Пияната Зехра изоставя Джан, който е спасен от Асуман да не умре  от глад.

Зехра изпитва чувство за вина и се мъчи всячески да скрие това от Йълдъз, но не се получава. Йълдъз научава истината и изпада в криза. Ендер се чуди как е възможно Халит да търпи униженията от Шахика и поставя задача на Джанер да разбере какво се крие зад това поведение. Джанер следи Халит, той се среща с Метин. Ендер има хора на фондовата борса, които й дават информация за стойността на акциите, които притежаваха Халит. Ендер разбира, Халит скоро отново ще оглави компанията. След като Ендер стига до този извод , тя  се съюзява с Халит… Ендер разбира, че Халит ще се върне на бял кон.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.