Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер надушва предстояща измама


Джанер информира Ендер за възможна връзка между Йълдъз и Кемал

Йълдъз се притеснява в какво може да се е забъркала майка й. Йълдъз се обажда на майка си я пита, какво става, защо е решила да продава къщата. Тя казва, че се нуждае от пари и заради това е тръгнала да продава дома. Тя казва, че дължи пари на казино. Има големи дългове. Йълдъз я упреква, че не знае какво прави, тя се извинява и й казва, въпреки всичко трябва да продаде много бързо имота си. Йълдъз й забранява повече да не играе в казина.

Ендер има право да влезе в управлението на холдинга. Зерин обяснява на семейството си защо е направила това, а именно да го раздели с Ендер и той да създаде свое семейство. Алихан се съгласява със сестра си и с нейното действие.

Алихан тръгва за деловата среща и казва на  Зерин, че тя е най-добрата сестра на света. Ендер празнува с Джанер победата си. И пожелава – нека всеки да отпразнува развода си по начина, по който го правят те. Ендер признава, че за да се разведе с Алихан, тя е взела нейните акции върху Холдинга. Отсега нататък, тя е в ръководството на Аргун холдинг. Значи войната е завършила, казва Джанер, напротив войната – сега започва поправя го Ендер. На вечерята Халит казва на всички новината, че Ендер е взела акциите на Зерин и ще влезе в ръководството на фирмата.

Джанер разказва за това, че е дал телефона на Йълдъз и казва, че е говорила с Кемал. Ендер научава, че Кемал и Йълдъз трябва да се срещнат в хотела. Тя започва да крои планове, че може да разведе Зехра с Кемал и да вземе всичко в свои ръце. Джанер си задава следния въпрос: защо Йълдъз звъни от неговия телефон на Кемал? Ендер отговаря, че може да се страхува да не подслушват телефона й. Ендер уточнява, че на следващия ден в 12:00 часа ще се срещнат в хотела.

Дюндар дава инструкция на сестра си как да се държи на вечерята.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.