Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер към Халит: Твоят край ще дойде от моята ръка


Зехра изготвя карта на семейство Аргун. Прави родословно дърво. Акън започва да снима видео, което да излъчат в социалната мрежа. Зехра разказва на своите последователи, че нейния баща Халит се е женил четири пъти. Йълдъз се намесва и казва, че трябва да добавят и Шахика, защото тя вече е получила годежен пръстен. Акън се шашка от обърканата история на родословното дърво на Зехра и нейния баща Халит, но продължава да снима.

В офиса на Халит се появява Ендер. Ендер го напада, но Халит се защитава, казвайки, че той винаги постига това, което иска. Защо не е искала да подпише, пита я Халит. Ендер отговаря, че не е при него за да му дава обяснение. Защо е дошла тогава? „За да ти напомня за миналото ти, насила ме накара да подпиша документа за развод и какво се случи? От 5% акциите станаха 15%. Ти разбира се  си умен човек ми, ако вземеш насила акциите ми, знаеш какво ще стане!“

Какво ще правиш, Ендер, пита Халит, фирмата ли ще купиш? Откъде пари, Ендер, пита Халит. Твоята слаба страна, отбелязва Ендер, е високомерието ти! Ти принизяващ всички останали! „Слушай внимателно какво ще ти кажа Ендер, гневи се Халит, ако имаше малко ум в главата щеше да подпишеш веднага, но не се ядосвай, срещу твоите акция аз ще направя добър превод“ „Ти не ме разбра правилно, отвръща Ендер, твоят край ще дойде от моята ръка!“ „Омръзна ми Ендер“, оттегчен е Халит. „След това да не казваш, че не съм те предупреждавала“, заявява Ендер и си тръгва.

Шахика отива в имението да си събере някои вещи. Йълдъз я пита: с какви очи тя се осмелява да пристъпва прага на този дом откъдето са я изгонили. „Ти загуби Шахика“, казва й Йълдъз. Дали Шахика е загубила?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.