Тв новини

„Опасно изкушение“: Една лъжлива бременност довежда до съгласие за женитба


Ендер организира тържеството по случай рождения ден на Йълдъз. Децата на Халит, заедно с Айсел, се отправят към ресторанта, но преди това информират Халит за партито по случай рождения ден на Йълдъз. Халит е раздразнен и поръчва на Съткъ да разбере, кой е организирал събитието.

Йълдъз отива в ресторанта, водена от Ендер, без да знае причината. Тя е много развълнувана, когато вижда всичките си приятели да я поздравяват за рождения й ден. Надир също е там. Халит научава, че Надир е организаторът. На тържеството е поканен и приятеля на Лила Аксел. Тя се надява, че Ийт ще я ревнува, но това не се е случва.

Шахика изпраща снимките на Халит, където се вижда Надир, заедно с Йълдъз. Халит е разгневен, а Лейля му казва, че той ревнува Йълдъз. Асуман забелязва, че Надир проявява специално отношение към Йълдъз и я пита за причината. Йълдъз я информира за това, че Надир й е предложил брак, а тя е отхвърлила предложението му. Асуман не е съгласна с решението на дъщеря си. Но Йълдъз е категорична, че не изпитва нищо към Надир.

Халит е бесен на Надир и го упреква, че се опитва да  прелъсти бившата му жена, а Надир го репликира с това, че той не се е отнасял достатъчно добре с Йълдъз.

Йълдъз все още не може да прости поведението на Зехра, която се видя с Лейля в Имението. Но Зехра е решена да се помирят и кани и Йълдъз на обяд. Зехра и Йълдъз виждат в ресторанта Шахика и Лейля. Йълдъз кълве Лейля като й казва, че не трябва толкова много да се доверява на Шахика, защото въпреки съветите, не е успяла да превземе Халит. Шахика е бясна и лъже Йълдъз, че Лейля е бременна.

Йълдъз веднага се отправя към холдинга, а Лейля се притеснява, че русокоската ще информира Халит за лъжата. Шахика й казва, че ще намери начин да се измъкнат от ситуацията.

Има съвет на директорите в холдинга. Йълдъз го прекъсва и съобщава пред всички, че приема предложението на Надир да стане негова жена. Халит е потресен. Надир е на крилете на щастието. Желанието му се сбъдва и Йълдъз ще стане негова съпруга…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.