Тв новини

„Опасно изкушение“: Джулия привиква за помощ тайнствен мъж


Йълдъз заявява на Доган, че ако той не реши проблема с Джулия възможно най-скоро, тя няма да има място в живота му. Той дори няма да може да я види, дори в сънищата си. Доган се среща с Джулия и я моли да говори лично с Йълдъз. Тя трябва да я убеди, че Доган и Джулия са просто приятели и между тях няма нищо повече. Този разговор е неприятен за Джулия, но тя все пак отива при Йълдъз.

Джулия обяснява, че тя и Доган са близки приятели, които се радват на взаимната си компания. Йълдъз забелязва, че вероятно понякога те спят заедно. Доган идва при Йълдъз и й казва, че от този момент нататък той никога повече няма да се среща с Джулия, ако на Йълдъз не й харесва. Той обича само Йълдъз и никой друг. Джулия говори по телефона и казва, че е изминало много време. Ако човекът, с когото тя говори, е свободен, тя би искала да дойде, тъй като се нуждае от помощта му.

Кумру казва на Селим, че наистина го обича много. Той отговаря, че няма връщане назад. Ендер се опитва да сключи сделка с Хандан, тъй като тя не може да намери никого по-добър за изработване на план за отмъщение. Хандан с голямо удоволствие прави сделка с Ендер…

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.