Тв новини

„Опасно изкушение“: Доан шокира Ендер с една новина


Доан благодари на Ендер за всичко, което е направила до днес. Но сега той има много важен разговор с нея. Доан каза на Ендер, че двамата с Йълдъз са женени. Тя беше шокирана от това. Кумру смята, че Чаатай е виновен за всичко. Заради коварните му игри баща й се жени за Йълдъз. Но Чаатай напомни на Кумру, че тя първоначално е имала връзка с женен мъж. Кумру си спомня как самият Чаатай  идва  при нея и започва да я моли за да възстановят връзката си. Но ако Кумру не искаше такава връзка, тя никога не би се съгласила, според Чаатай.

Когато Ендер се срещна с Йълдъз, те имаха труден разговор. Йълдъз не се съмнява, че ако беше на нейно място, Ендер би постъпила по същия начин. И освен това щеше да е първото нещо, което й хрумва. Ендер вярва на Йълдъз. И тя беше много щастлива от това. Йълдъз се замисля, че Ендер се е променила към по-добро и тя поиска да я прегърне като истински приятел.

Ендер казва на Джанер да запомни добре датата. В крайна сметка оттук нататък нищо няма да е както преди. Тя отива при Чаатай и е готова да сключи споразумение с него. В крайна сметка, ако се обединят, ще станат много по-силни. Не бива да оставят всичко така и трябва да се противопоставят на Йълдъз и Доан…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.