Тв новини

„Опасно изкушение“: Доан поврежда колата на Чаатай, колата пада от скала в пропаст


Йълдъз се скарва с Доан и решава да се върне в Истанбул с Чаатай и Ендер. Доан, след като научава за това, е много уплашен и започва да моли Йълдъз по телефона веднага да слезе от колата. По пътя Чагатай разбира, че спирачките на колата са отказват. В резултат те претърпяват инцидент и колата пада от скала.

Минава време

Йълдъз успя да оцелее след инцидента и тя заявява, че е собственик на две имения. Освен това тя притежава много други имения, които са останали в миналото. Тя е Йълдъз Йълмаз-Аргун – Куюджу – Йълдъръм. Двама от бившите й съпрузи по стечение на обстоятелствата починаха. А единият в момента е в затвора и това е Доган. Йълдъз го смяташе за истински мъж, но след това осъзна, че греши твърде много. Доан показа истинската си същност и за Йълдъз това беше голяма изненада. Сега Йълдъз вярва, че всички мъже са безполезни и глупави.

Кумру не може спокойно да гледа как майка й, Ендер и Йълдъз живеят щастливо. Тя казва на баща си за това, когато посещава Доан в затвора. Йълдъз и Доган имат прекрасно дете. Една много мило и очарователно момиченце Йълдъз Су. Доан никога няма да може да забрави какво му направи майката на детето му и как го хвърли в затвора…