Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай решава да се отърве веднъж завинаги от Доан

Йълдъз и Ендер отново обединяват усилията си, за да се отърват веднъж завинаги от майката на Кумру Хандан. Само Хандан има предварително подготвени изненади. Въпреки факта, че Хандан няма просто да се оттегли, Ендер също не възнамерява да наруши плановете си.

Йълдъз отново започна доста опасна игра, но дали този път ще успее да се справи с всичко или някой ще я подкрепи? Йълдъз и Ендер са готови да си сътрудничат отново, за да постигнат  общата им цел.

Двете си подават ръка с думите, че всичко ще бъде като в доброто старо време. Чаатай възнамерява да се отърве завинаги от Доан, но това се оказва доста трудно осъществимо. По пътя към целта си той ще трябва да се изправи пред неочаквани трудности. Кумру също не остава настрана от случващото се и продължава да превръща плановете си в реалност. Само играта, която тя започва, може да й навреди…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.