Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай и Доан са влюбени в Йълдъз!

Ендер ясно вижда, че Доан наистина се влюби в Йълдъз и Чаатай също трябваше да забележи това. Но проблемът му съвсем не е, че Доан се е влюбил в Йълдъз. Всъщност Йълдъз също изпитва нещо към него. Ендер подозира, че Йълдъз е успяла да намери безопасно пристанище и тя каза на Чаатай за това. Но дори ако всичко е така, тогава Чаатай определено ще изгори този кей. Чаатай се срещна с Доан в съседната къща и каза, че той е  мъжът, когото Йълдъз обича.

Напоследък всеки се опитва да се бори за любовта на Йълдъз и Ендер го разбира. Тя вярва, че докато продължава цялата тази борба, тя ще излезе от нея като единствен победител. Когато Ендер среща Йълдъз, тя започна да се чуди защо  не й обръща внимание? Ендер я смята за безсрамна. Йълдъз не иска да продължава да слуша обиди в нейна посока от Ендер и моли да не я ядосва повече. Ендер  е бясна и се нахвърля върху Йълдъз със заплахи, че ще й избоде очите. Йълдъз вярва, че никога не трябва да се отказвате, дори и да смятате, че сте достигнали точката, в която вече не можете да издържате всичко. В края на краищата, тази точка е върхът, от който целият живот може напълно да се промени …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.