Тв новини

„Опасно изкушение“: Акушерката разменя бебетата, къде е сина на Йълдъз?


Кая закарва Лейля до дома й, тя е много поласкана и му благодари за приема, и за възможността да присъства на светско събитие. Нейната приятелка Сибел е много притеснена от това, че Кая обръща внимание на Лейля. Кая звънни на Лейля, но Сибел не го свързва, а казва, че тя е отишла при бивш приятел. Асуман се среща с Шахика. А Съткъ пазарува вещи за бебето.

Зехра се прибира в имението. Тя е много щастлива защото целият тираж е разпродаден и предстои преиздаване на книгата. Кая разговаря с Лейля. Пита я защо не му се е обадила предната вечер, защото са му били нужни документи на клиент. Лейля му казва, че си е била вкъщи. Кая решава да накара Лейля да ревнува, когато тя носи неговия забравен лаптоп до колата му, тя вижда до него, че седи привлекателна дама.

Йълдъз е в болницата, с нея е майка й, Шахика и Халит. Ражда се Халит Джан. Шахика подкупва една  акушерка, която сменя бебето на Йълдъз с чуждо и при направения ДНК тест Халит излиза, че не е баща на детето. Той е разгневен нарича детето копеле и казва, че не иска да ги вижда.

Ендер отново повтаря ДНК теста и той отново е отрицателен. Ендер започва да се съмнява, че детето  е на Халит.

Йълдъз казва, че не е имала никакви отношения с другиго, освен с Халит. Ендер не иска повече да се занимава с нея и заедно с брат си си тръгва от болницата. А Халит информира всички, че Йълдъз се опитала да го заблуди, че детето е негово. Шахика звъни на благодетеля си и го информира за успешната операция, че е отстранила бебето на Йълдъз.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.