Тв новини

„Опасно изкушение“: Ако Йълдъз знае какво й подготвят, ще изпадне в шок!

Йълдъз казва на Ендер, че е най-опасната жена, която е срещала в живота си. Йълдъз се опита да успокои Ендер, но усилията й са напразни. Очите на Ендер са пълни със сълзи. Тя няма да изостави всичко, а предателите определено ще отговорят за действията си… Това очаква Йълдъз. Какво е подготвила като наказание за Йълдъз Ендер?

Ендер смята, че Халит няма намерение да се жени за Йълдъз. И всичко, което прави, е за да установи попечителство над сина си. Халит наистина подготвя документи за попечителство над детето, но не казва на никого за това. Ендер има хитър план и тя трябва да намери начин да сключи примирие с Йълдъз. В крайна сметка само по този начин тя ще може да изпълни плана си. Ендер й е много ядосана и няма да може да прости предателството от страна на Йълдъз. Когато Ендер се среща с Йълдъз, я поздравява приятелски, Йълдъз мисли, че всичко е отминало. Тя прегръща Ендер силно и й каза колко много й липсва.

Шахика показа на Халит един документ и каза, че може да му го даде, ако е необходимо. Това  ще бъде много полезно за Халит, но Шахика му постави едно условие и ако го изпълни, ще получи документ. Шахика е срещу Йълдъз и ще накара опонентката си да затъва в проблемите си.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.
Exit mobile version