Тв новини

„Опасни улици“: Назрява сериозен конфликт!

Как може да бъде отстранен Латиф и Айджан да спаси мъжа си от влизане в затвора. Това може да се случи само като екипа  и Eсги помогнат на Айджан . Езги е напълно предана на своята другарка. Айджан предизвиква скандал между Езги и Джемал. Банда, младежи, които са маскирани спират превозните средства и бият хората и крадат. Сами, Тамер и Лейля са хора на Ферзан. Залавянето на Тамер кара Ферзан да бяга със Сами и Лейля извън града.

Всички започват да ги издирват. Айджан продължава да лицемерничи и вика на вечеря Езги по този начин тя все повече и повече застава на нейна страна. Айджан и Езги имат още един сътрудник. Това е  Енгин, но той започва да се съмнява, че нещо не е както трябва.

Бегълците Лейля, Сами и Ферзан опитват да намерят кола на стоп но не успяват. Появява  се, обаче един камион, който се съгласява да ги качи. Текин губи мястото си в телевизионния сериал, в който участва.  Това той разбира от социалните мрежи.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.