Тв новини

„Опасни улици“: Изнасилено момиче

Каква е цената на живота на Левент? Дефне се опитва да го спаси като предлага на престъпниците да правят с нея каквото пожелаят. Те се възползват сексуално от нея, след което ги пускат и двамата. Те издават нахождението престъпниците и са намерени мъртви Айджан се среща Исмаил, засечени са от Езги. Тя  вече е напълно убедена, че нейната приятелка има тайни. Полицията получава информация, че е убит служител в магазин. Убиец е  Исмаил, който Езги завари при Айджан. Убиецът успява да избяга, въпреки че е преследван от Джемал.

Докато се връща от Германия Зелиха разбира за Фадик. Тя е 15-годишно момиче, което е изнасилено от приятеля на майка си. Фадик  за нещастие забременява и здравето й се влошава сериозно по време на раждането. Майката на Фадик е задържана, но приятелят й Тахир изчезва.

Зелиха прави репортаж за всичко, което се е случило около Фадик.  Майка й Севим е вече  с белезници. Зелиха много тежко преживява, това което вижда при непълнолетното момиче  Фадик.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.