Тв новини

„Опасни улици“ измества „Семейството“ от bTV Story


Един от най-обичаните турски сериали в България – „Опасни улици“, се завръща в ефира на bTV Story. От 5 февруари (понеделник), всеки делничен ден от 19:00 до 20:00 ч., зрителите ще могат отново да се насладят на заплетените криминални истории и трогателните човешки драми на екипа на татко Ръза.

Сериалът ще замени хитът „Семейството“. Първият сезон приключва на 2  февруари и зрителите ще трябва да се въоръжат с търпение, за да изгледат и втория сезон.

„Опасни улици“ е истински феномен в Турция, където се излъчва от 2006 г. насам. До момента са заснети 18 сезона, което прави сериала един от най-дълго излъчваните в света.

В България „Опасни улици“ също се радва на огромна популярност. Сериалът е завладял сърцата на зрителите с динамичните си сюжети, силните си герои и автентичните си изображения на Истанбул.

В новия сезон на „Опасни улици“ екипът на татко Ръза ще се изправи пред нови предизвикателства. Те ще трябва да разследват сложни престъпления, да се справят с корупцията и да пазят реда в един град, изпълнен с тревоги и напрежение.

Но освен че се борят със злото, героите на „Опасни улици“ ще преживяват и своите собствени драми и вълнения. Те ще се влюбват, ще се женят, ще имат деца и ще се сблъскват с трудностите на живота.

„Опасни улици“ е сериал, който ще ви завладее с динамиката си, емоциите си и автентичността си. Не пропускайте да се върнете в света на татко Ръза от 5 февруари, всеки делничен ден от 19:00 до 20:00 ч. по bTV Story!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.