Актьори

Онур Бай се появява пред феновете си със сериала „Мръсна кошница“

Ново име се присъединява към актьорския състав на сериала Мръсна кошница на NOW, продуциран от MedYapım и режисиран от Ece Erdek Koçoğlu. Успешният актьор Онур Бей ще се превъплъти в образа на Бюлент в новия епизод от незаменимата поредица за неделните вечери, който ще бъде прожектиран в неделя, 10 март.

Онур Бей, който участва в телевизионния сериал Мръсна кошница като дете актьор и продължи героя на Текин в продължение на 15 години, по-късно се усъвършенства с различни проекти.

По всичко личи, че Онур Бей ще има сериозен принос към екипа на сериала Мръсна кошница в новия период със своите таланти.

Onur Bay, който също участва в телевизионните сериали Последно лято, Затворник и Kaçış, след известно време се завърна към телевизионни проекти с телевизионния сериал Мръсна кошница.

Има забележителни имена в актьорския състав на сериала, който държи публиката прикована към екрана. Сериалът Мръсна кошница, който получи добри рейтинги и успя да се превърне в една от влиятелните продукции на неделните вечери, ще бъде още по-силен с пристигането на Онур Бей.

Сериалът, включващ успешни имена като Айча Бингьол, Джерен Морай, Джансу Тосун, Фуркан Палалъ, Халил Ибрахим Джейхан, Гьозде Седа Алтунер, Bestemsu Özdemir и Серхат Мустафа Кълъч и Devrim Yakut, привлича много голяма публика в неделя вечер.

Преплетените животи на слугите и техните работодатели, работещи в бутиков обект в един от богатите квартали на Истанбул; В поредицата за голямата пропаст между тези горе и тези долу; Любов, тайни, лъжи и три жени, застанали една до друга въпреки всичко това; Мръсна кошница с историята, която понякога те кара да плачеш, а понякога те кара да се смееш, е СЕГА всяка неделя от 20.00 часа.