Тв новини

„Обречена любов“ и „Езел“ – от ноември в България


„Обречена любов“ и „Езел“ започват през ноември в България!

Двете турски заглавия стартират в ефира на платения канал за турски сериали DIZI (Timeless Dizi Channel), който е наличен в мрежата на Булсатком.

„Kara Sevda“ ще се излъчва по DIZI с името „Обречена любов“, като ще стартира на 01 ноември (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:20 ч.

Това ще е четвърто позициониране на драмата в българския ефир, след като бе премиерно излъчена през 2017-2018 г. по Diema Family с оригиналното си заглавие „Черна любов“.

„Езел“ (Еzel) пък ще се завърти в роден ефир почти десет години след първото си излъчване по NOVA и Diema Family през 2012 г. Началото на криминалната поредица по DIZI ще е на 11 ноември (четвъртък), а епизодите ще се въртят всеки делник от 19:00 ч. с повторение в 22:50 ч.

Историята на „Обречена любов“:

Кемал е момче от средната класа. В последната година от образованието си учи минно инженерство и се запознава с момиче на име Нихан, което нахлува в живота му. Въпреки че любовта между тях изглежда невъзможна, тъй като са от различни класи в обществото, те успяват да бъдат заедно. Но това е до деня, в който Кемал трябва да се премести в друг град, тъй като Нихан е принудена да се омъжи за Емир Козджуоулу заради брат си. Кемал обаче не знае за това. Той прекарва следващите пет години като работник в мините. Но един ден, заради инцидент в мината, решава да се върне отново в Истанбул, за да се изправи срещу миналото си.

Историята на „Езел“:

Йомер, млад мъж, който се е завърнал от военна служба, е натопен от приятелите и годеницата си и попада в затвора. След десет години успява да избяга, симулирайки смъртта си. Появява се отново като Езел, комарджия от висока класа, изключително успял човек, който обаче е воден само от решимостта да се опита да разбере  защо хората, които е обичал, са го предали и да си отмъсти.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.