Тв новини

„Обещание“: Отвличане – ще успее ли Емир да спаси роднините си?

Гюлпери прави гривна за Ийт и я показва на Емир. Тя каза, че е направена от дърво и мирише много приятно, Ийт определено ще я хареса.

Масал смята Мерт за много добър човек, защото той предприема рискована стъпка заради нея. Когато отива да го посети в затвора, тя му благодари за всичко, което е направил за нея. Тя разбира, че сега тя е трябвало да е зад решетките вместо Мерт, но той  даде големи жертви без да се страхува от нищо. Тя обещава, че баща й ще направи всичко, за да измъкне Мерт оттам. Все пак  успяват да намерят записи от камерите и с помощта на тях ще е възможно да се открие лицето, което е заплашило Масал. Всички се надяват, че Мерт ще се прибере съвсем скоро и тогава ще могат да започнат живота от началото.

Кемал успява да открие човека, изнудвал Масал. Когато й го показва на снимка, Нарин също го разпознава. Тя каза, че го е виждала преди с Озан. Емир си спомня как Гюлпери му казала, че никога не я е познавал истински. Сега той разбира, че тогава тя е била права. Останал сам с Гюлпери, Емир каза, че не е успял да я опознае правилно, но много би искал да направи това …

Емир се опитва да прекарва повече време до Гюлпери. Решава, че иска да разбере всичко за нея. Гюлпери се съгласява да разкаже на Емир за себе си и живота си, но просто не знае откъде да започне. Емир е готов да й задава въпроси, които го интересуват, а тя ще отговаря на тях и така ще бъде много по-лесно.

Кемал, след като получава записите от камерите, започва да търси този, който е заплашил дъщеря му. Скоро полицията арестува заподозрения и го отвежда в полицейското управление. Емир веднага отива в затвора, за да разпита задържания. Кемал започва да го  пита как е стигнал до дъщеря му? Ако не каже нищо и не отговори на въпросите му, значи Кемал не отговаря какво ще се случи.

Саваш идва в имението на Емир, но той не остава много доволен от посещението му. Неочаквано Емир и Саваш получават едновременно съобщение с видеофайл на телефоните си. Исмаил който се появява отново, този път отвлича Джавидан и Бейхан. Той насочи пистолета към Джавидан и започна да крещи, че не е толкова лесно да се отърве от него и този път ще отмъсти. Саваш съобщава на Емир, че имат много малко време и трябва спешно да предприемат действия, за да спасят роднините си…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.